luni, 15 februarie 2010

CERCEI SI PENTRU PERSOANELE ALERGICE

Daca esti una din persoanele alergice la nichel sau cobalt afla ca poti purta oricare din accesoriile mele.....am intrat in posesia unul lac magic care te scapa de orice grija...trebuie doar sa te hotarasti ce cumperi si sa ma anunti ca esti alergica.....

8 comentarii:

ElizaD spunea...

Si eu sunt alergica. Nu stiu exact la ce metal, aliaj, etc, dar sunt. Nu pot purta nimic altceva in afara de aur si argint. Urechile se umfla, puroiaza, dar inainte de asta, ma mananca ingrozitor. Iar pe maini si la gat fac niste basicute rosii.
Am cateva bijuterii de la DragonFly si sunt foarte multumita, pentru ca nu am niciun fel de reactie alergica. Sunt super happy, mai ales ca am niste cercelusi foarte frumosi si mi-ar fi parut tare rau sa nu ii pot purta. Dar s-a rezolvat.
MULTUMMMEEEEESSSSCCCC mult. Shopping cu incredere!

Anonim spunea...

SUPER! De mult iti pandesc accesorile dar eu am mari pb cu metalele. Daca e vorba pe asa, vreau si eu! Despre ce e vorba? Trebuie sa consult medicul meu in legatura cu acest lac? Cum se numeste? Sper sa fie in regula..mi-ai face o mare bucurie!

Ina - Sinaia

dragonfly spunea...

salut ina

daca spui ca ai mari probleme te sfatuiesc sa faci o comanda micuta si sa vezi daca lacul te ajuta.eliza de mai sus are si ea probleme mari mari iar lacul a ajutat-o...
eu sper din suflet sa nu ai surprize...
nu trebuie sa vorbesti cu medicul,lacul e doar o protectie a tortitei,stai fara grija..pe eticheta scrie ca este si ptr pierceuri..deci :D

Anonim spunea...

inteleg... dar cum e..se da peste metal acest lac? peste ace si tortite?

dragonfly spunea...

da...peste tortite in general ptr ca ele intra in contact cu pielea...in unele cazuri si acele

dragonfly spunea...

draga Mihai,inainte sa faci acuzatii cum ca imi vrajesc clientii mai bine intrebai ce fel de lac folosesc.tu crezi ca eu vorbesc asa aiurea?inventez lacuri ptr clientele alergice? inainte sa dai cu parul mai bine ceri informatii... ai depasit o limita
in leg cu lacul : Jewelry Shield 15ml bottle
Jewelry shield easily paints onto any metal to help protect sensitive skin from the alloys that cause allergic reactions.
http://toolsrunner.com/Files/Product/Supplies_1027/Safety_1433/Allergy_Jewelry_Shield_3535.asp
l-ai incercat ca sa'mi spui ca nu functioneaza?

dragonfly spunea...

* A simple solution for those who suffer from certain metal allergies.
* Jewelry Shield is a paint-on resin product that creates a barrier between skin and metal. It will even work on pierced earrings!
* To apply, shake bottle gently, then apply one coat to all metal parts of jewelry that will touch skin. Allow product to dry at least 20 minutes between coats. For best results, coat heavily and allow jewelry to dry overnight.
* Instructions and a small diagram are included on package.
* Product can be removed from jewelry with nail polish remover.
* PLEASE NOTE: This product is extremely flammable and harmful or fatal if swallowed. Use only in well ventilated area. Once dry, it is not hazardous to skin. Ingredients: Methyl Ethyl Ketone, Xylene, Resins.
* Quantity: 1/2 oz bottle, includes built-in brush.
.
http://www.beadaholique.com/p-16958-allergy-jewelry-shield-paint-on-protective-barrier-includes-brush.aspx

Raluca spunea...

Buna,
Sunt extraordinar de bucuroasa ca exista acest lac. Am luat de la tine mai multe perechi de cercei si nu am avut nici un fel de problema dupa ce au fost dati cu lac (crede-ma ca in general fac niste alergii urata din cauza nichelului).
Multumesc ca existi si ai grija de noi cele alergice. :)