marți, 21 septembrie 2010

Dahlia NecklaceFlorile nu au speranta.Pentru ca speranta inseamna maine , iar florile nu poseda decat ziua de astazi.-Antonio Porchia
Poate ca acesta este motivul pentru care oamenii sunt cuceriti iremediabil de petale si miresme, gasind in ele un Principiul primordial aproape de limita fericirii: traieste ca si cum ai muri maine, viseaza ca si cum ai trai vesnic.


Dalia e floarea complexitatii launtrice, unde sensibilitatea si delicatetea, eterice, se impletesc cu forta si pasiunea declansatoare de cuvinte si gesturi intense si marcabile. Albul fluid, infinit, spatiul amorf si abstract al visului fara limite dar rece in forma pura, e invadat de valuri purpurii si grena care dau greutate si substanta. Purpuriul imbina stabilitatea albastrului cu dinamismul rosului, e culoarea regalitatii sugerand nobilitate,stabilitate, ambitie, extravaganta,spiritualul.Grena-ul e extensia energiei pura, a pasiunii, iubirii, fortei si determinarii.Se spune ca in secolul al XIX-lea o cutie cu bulbi de dalie a fost trimisa din Mexic in Olanda: numai unul a supravietuit, dar din el au rasarit niste flori rosii superbe, cu care dalia a sedus definitiv Europa. La fel de speciala ca si colierul, fragila dar puternica, diafana dar palpabila. Asemenea femeii in care copilaria si maturiatea stiu sa se auto-dozeze in carisma, adaptandu-se si cucerind prin exaltare, gesturi si soapte jucause, sau dimpotriva prin discretie si temperare. Ca o toamna domoala sub al carei covor de frunze ruginii viata dogoreste si inflacareaza.( Ramona .J )


Colierul este format din 3 piese mari si un medalion mititel asamblat in partea de sus alaturi de cateva margelute de nisip dispuse pe o za. Desi lantul se remarca prin gingasie, e rezistent si devine din lung-foarte lung (prezinta inchizatoare)


Pt intrebari,comenzi,sugestii : dragonfly.accessories@yahoo.com

2 comentarii:

Anonim spunea...

absolut superb! si floarea la fel, de asemenea. iar m'ai surprins.bravo!


ladybug

Edeleth spunea...

foarte frumos! imi place! :)
poate iti place ce am lucrat si eu:
http://shining-june.blogspot.com/
te-am pus in lista mea de bloguri :)